Καθαριστές Αέρα Ιονιστές Kullhaus

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ - ΙΟΝΙΣΤΕΣ KULLHAUS

AERO

Κάλυψη Χώρου 45m² περίπου
Κατανάλωση μόνο 40W
Ταχύτητες ανεμιστήρα 3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AERO+

Κάλυψη Χώρου 60m² περίπου
Κατανάλωση μόνο 55W
Ταχύτητες ανεμιστήρα 3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ποιότητα ενός καθαριστή αέρα ιονιστή έγκειται στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας φιλτραρίσματος του αέρα. Το ειδικό 4 ΣΕ 1 ΦΙΛΤΡΟ 360° της Kullhaus εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη παρακράτηση μεγάλου αριθμό ρύπων!

Καθαριστής αέρα ιονιστής Kullhaus

Καθαριστές Αέρα Ιονιστές Kullhaus AERO & AERO+ Εγγύηση καθαρού αέρα

Στην Kullhaus πιστεύουμε στον καθαρό αέρα και την ευεξία που η οικογένεια απολαμβάνει στο χώρο του σπιτιού. Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε πάντα προϊόντα που η οικογένεια θα ζει μαζί τους και θα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας.

Σχεδιάζουμε οικιακές συσκευές χρήσιμες, ποιοτικές και αποτελεσματικές. Οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus διαθέτουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού του αέρα. Θα αποτελέσουν την ασπίδα προστασίας για σας και την οικογένειά σας απέναντι στα εντεινόμενα ρυπογόνα φαινόμενα της εποχής μας.

Στην Kullhaus πιστεύουμε ότι στις μέρες η καθημερινή χρήση καθαριστή αέρα – ιονιστή στο γραφείο και στο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια. Πλέον η προστασία της οικογένειας από τα καιρικά φαινόμενα αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Πρωτοποριακό 4 ΣΕ 1 ΦΙΛΤΡΟ 360°  Kullhaus: εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη παρακράτηση μεγάλου αριθμό ρύπων και καθαρότερη ατμόσφαιρα!

Η ποιότητα του αέρα στο σπίτι είναι έως και 100 φορές πιο μολυσμένη από τον εξωτερικό αέρα. Αλλεργιογόνα, όπως μικροοργανισμοί σκόνης, νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων, βακτηρίδια, ιοί και γύρης είναι τριγύρω, συμβάλλοντας σε προβλήματα υγείας που υπάρχουν σήμερα…

Η σημασία της ποιότητας του αέρα που αναπνέουμε εκτός και εντός σπιτιού γίνεται ακόμα πιο έκδηλη όταν οι ερευνητές επισημαίνουν ότι “αυξάνονται τα στοιχεία, από αρκετές χώρες πλέον, σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες της μόλυνσης της ατμόσφαιρας για την πορεία της εγκυμοσύνης!

Καθαριστής αέρα ιονιστής Kullhaus AERO

οι καθαριστές αέρα ιονιστές AERO & AERO+ καταπολεμούν τον καπνό από τσιγάρο

Η ποιότητα εν τέλει του καθαριστή αέρα ιονιστή έγκειται στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας φιλτραρίσματος του αέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των φίλτρων. Όσο καλύτερης ποιότητας το φίλτρο, τόσο αποτελεσματικότερα θα παρακρατά μεγάλο αριθμό ρύπων. Είναι καθοριστικό για παράδειγμα οι καθαριστές αέρα ιονιστές να διαθέτουν πραγματικό φίλτρο HEPA (High Efficiency Particulate Air) και όχι τύπου HEPA ή μοιάζει… με HEPA.

Οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus διαθέτουν Ειδικό Φίλτρο 4 σε 1. προφίλτρο | νανο-επίστρωση αργύρου | αυθεντικό φίλτρο HEPA | φίλτρο ενεργού άνθρακα

Οι καθαριστές αέρα AERO & AERO+ έχουν τη δυνατότητα να εξαλείφουν σωματίδια μικρότερα από 2,5μm (μικρόμετρα).

Διαθέτουν αισθητήρα PM2.5 και αισθητήρα VOC [AERO+ μόνο]

Χρωματική ένδειξη βάσει της ποιότητας του αέρα δωματίου

Ένδειξη αλλαγής φίλτρου

φίτρο καθαριστή αέρα ιονιστή Kullhaus
Καθαριστές Αέρα Ιονιστές Kullhaus

Αφρικανική σκόνη

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι θα αυξηθεί η συχνότητα μεταφοράς της σκόνης… Πάντως, επειδή τα ακραία φαινόμενα αυξάνουν παγκοσμίως νομίζω ότι πρέπει να αναμένουμε πως και η μεταφορά της σκόνης θα αυξηθεί και αυτή σε συχνότητα»

Χρήστος Ζερεφός, καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας

Οφείλετε να γνωρίζετε...

Είτε επιθυμείτε να αφαιρέσετε αλλεργιογόνα, μυρωδιές, χημικές ουσίες, καπνό τσιγάρου, σκόνη, μικρόβια και βακτήρια, είτε απλά επιθυμείτε καθαρό, υγιεινό αέρα για αναπνοή, οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus αποτελούν την αξιόπιστη λύση για καθαρό αέρα στο σπίτι ή το γραφείο.

Η τεχνολογία έξυπνων αισθητήρων [σκόνης & VOCs] παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα. Ταυτόχρονα χρωματιστή ένδειξη σας ενημερώνει για την ποιότητα της ατμόσφαιρας δωματίου. Το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο HEPA 360° απομακρύνει αποτελεσματικά έως και 99% των ατμοσφαιρικών ρύπων, των αλλεργιογόνων και των βακτηρίων – τα οποία είναι γνωστό ότι προκαλούν άσθμα και αλλεργική ρινίτιδα.