Καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus AERO και AERO+

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ - ΙΟΝΙΣΤΕΣ KULLHAUS

AERO+

Κάλυψη Χώρου 60m² περίπου
Κατανάλωση μόνο 55W
Ταχύτητες ανεμιστήρα 5

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγυημένα αφαιρεί έως και 99% των δυνητικά επιβλαβών ατμοσφαιρικών ρύπων, αλλεργιογόνων και βακτηρίων από τον αέρα. Κατάλληλο για  δωμάτιο μέχρι 60 m²

Προστατευθείτε από την αφρικανική ακόνη | Καθαριστής αέρα με αισθητήρες PM2.5 & VOC

AERO

Κάλυψη Χώρου 45m² περίπου
Κατανάλωση μόνο 40W
Ταχύτητες ανεμιστήρα 5

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξίσου αποτελεσματικό – κατάλληλο για μικρότερους χώρους έως 45 m². Βοηθά στην αποτελεσματική απομάκρυνση των ατμοσφαιρικών ρύπων από τον αέρα δωματίου.

καθαρός αέρας στο σπίτι με καθαριστής αέρα AERO

Στην Kullhaus πιστεύουμε στον καθαρό αέρα και την ευεξία που η οικογένεια θα πρέπει να απολαμβάνει στο χώρο του σπιτιού. Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε πάντα προϊόντα που η οικογένεια θα ζει μαζί τους και θα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας.

Καθαριστής αέρα ιονιστής Kullhaus

Ποιότητα αέρα

Στην Kullhaus πιστεύουμε ότι στις μέρες μας η καθημερινή χρήση καθαριστή αέρα – ιονιστή στο γραφείο και στο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια. Πλέον η προστασία της οικογένειας από τα καιρικά φαινόμενα και τη ρύπανση αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Η ποιότητα του αέρα είναι επιτακτική ανάγκη!

Οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus διαθέτουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού του αέρα. Θα αποτελέσουν την ασπίδα προστασίας για σας και την οικογένειά σας απέναντι στα εντεινόμενα ρυπογόνα φαινόμενα της εποχής μας.

 • καθαρισμός αέρα πολλών σταδίων με το πρωτοποριακό 4 σε 1 ΦΙΛΤΡΟ 360° Kullhaus: εξαλείφει σωματίδια μικρότερα από 2,5μm (μικρόμετρα), VOCs.
 • εξελιγμένη τεχνολογία κεραμικής-πίεσης ιονισμού (piezo-ceramic ionization technology).
 • αεροδυναμική σχεδίαση  εισαγωγής του αέρα στη συσκευή για την καλύτερη επεξεργασία, καθαρισμό του αέρα.
 • ειδικός σχεδιασμός ανεμιστήρα για υψηλή αποδοτικότητα και άμεση διοχέτευση του αέρα στο χώρο.
 • σχεδιασμός με έμφαση στη μεγιστοποίηση της χρηστικότητας και της εμπειρίας του χρήστη.
 • χρωματική ένδειξη στην πρόσοψη που ειδοποιεί για την ποιότητα του αέρα δωματίου.
 • ενσωματωμένοι αισθητήρες PM2.5 [και αισθητήρα VOC – ο AERO+ ] για άμεσο και συνεχή έλεγχο της ποιότητας του αέρα.
 • ένδειξη | ενημέρωση αλλαγής φίλτρου.
 • στιβαρή κατασκευή με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας.
 • ξεχωριστός, μίνιμαλ σχεδιασμός υψηλής αισθητικής.

Η ποιότητα του αέρα στο σπίτι είναι έως και 100 φορές πιο μολυσμένη από τον εξωτερικό αέρα. Αλλεργιογόνα, όπως μικροοργανισμοί σκόνης, νεκρά κύτταρα δέρματος των κατοικίδιων ζώων, βακτηρίδια, ιοί και γύρης είναι τριγύρω, συμβάλλοντας σε προβλήματα υγείας που υπάρχουν σήμερα.

Η σημασία της ποιότητας του αέρα που αναπνέουμε εκτός και εντός σπιτιού γίνεται ακόμα πιο έκδηλη όταν οι ερευνητές επισημαίνουν ότι “αυξάνονται τα στοιχεία, από αρκετές χώρες πλέον, σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες της μόλυνσης της ατμόσφαιρας για την πορεία της εγκυμοσύνης!

Καθαριστής αέρα ιονιστής Kullhaus AERO

οι καθαριστές αέρα ιονιστές AERO & AERO+

καταπολεμούν τον καπνό από τσιγάρο

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ 360° Kullhaus

Η ποιότητα εν τέλει του καθαριστή αέρα ιονιστή έγκειται στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας φιλτραρίσματος του αέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του φίλτρου που φιλτράρει και καθαρίζει τον αέρα. Όσο καλύτερης ποιότητας το φίλτρο, τόσο αποτελεσματικότερα θα παρακρατά μεγάλο αριθμό ρύπων. Θα πρέπει για παράδειγμα να υπογραμμιστεί ότι οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus να διαθέτουν πραγματικό φίλτρο HEPA (High Efficiency Particulate Air) και όχι τύπου HEPA ή μοιάζει… με HEPA.

[1] Προφίλτρο [2] Νανο-επίστρωση αργύρου [3] Αυθεντικό φίλτρο HEPA [4] Φίλτρο ενεργού άνθρακα

σύστημα φιλτραρίσματος και καθαρισμού αερα AERO. Ρύπανση εσωτερικών χωρών

Το ειδικό 4 ΣΕ 1 ΦΙΛΤΡΟ 360° της Kullhaus εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη παρακράτηση μεγάλου αριθμό ρύπων!

Εγγύηση καθαρού αέρα

 • Προφίλτρο: φιλτράρει μυρωδιές και μικροσκοπικά σωματίδια 20 microns, όπως σκόνη, τρίχωμα ζώων, σπόρια μούχλας, γύρη, κλπ.
 • Ανιονική αποστείρωση: αναστέλλει αποτελεσματικά την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή των μικροβίων, προκειμένου να αποφευχθεί η μακροπρόθεσμη χρήση της δευτερογενούς ρύπανσης.
 • Φίλτρο αφαίρεσης αιωρούμενων σωματιδίων PM2.5
 • Φίλτρο αφαίρεσης μικρο-σωματιδίων 0.3μm
 • Φίλτρο αφαίρεσης φορμαλδεΰδης: πατενταρισμένο φίλτρο καταλυτικής σύνθεσης που επιτυγχάνει την απορρόφηση και καταλυτική αποσύνθεση της φορμαλδεΰδης.
 • Αρνητικά φορτισμένα ιόντα υψηλής συγκέντρωσης ενισχύουν την υγεία: ο ιονιστής αέρα μπορεί να βελτιώσει την ψυχική σαφήνεια, την ηρεμία, να ανακουφίσει τις αλλεργίες.

Καθαρίζετε συχνά το φίλτρο προκειμένου να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του και για να μπορεί να καθαρίζει τον αέρα στο 100%.

Υψηλής ποιότητας, τεχνολογικά εξελιγμένο σύστημα ροής αερα AERO από την Kullhaus
Προστατευθείτε από την αφρικανική σκόνη με καθαριστές Αέρα Ιονιστές Kullhaus

Προστατευθείτε από την αφρικανική σκόνη

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι θα αυξηθεί η συχνότητα μεταφοράς της σκόνης… Πάντως, επειδή τα ακραία φαινόμενα αυξάνουν παγκοσμίως νομίζω ότι πρέπει να αναμένουμε πως και η μεταφορά της σκόνης θα αυξηθεί και αυτή σε συχνότητα»

Χρήστος Ζερεφός, καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας

Καθαρός αέρας στο σπίτι

Είτε επιθυμείτε να αφαιρέσετε αλλεργιογόνα, μυρωδιές, χημικές ουσίες, καπνό τσιγάρου, σκόνη, μικρόβια και βακτήρια, είτε απλά επιθυμείτε καθαρό, υγιεινό αέρα για αναπνοή, οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus αποτελούν την αξιόπιστη λύση για καθαρό αέρα στο σπίτι ή το γραφείο.

Η τεχνολογία έξυπνων αισθητήρων [σκόνης & VOCs] παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα. Ταυτόχρονα χρωματιστή ένδειξη σας ενημερώνει για την ποιότητα της ατμόσφαιρας δωματίου. Το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο HEPA 360° απομακρύνει αποτελεσματικά έως και 99% των ατμοσφαιρικών ρύπων, των αλλεργιογόνων και των βακτηρίων – τα οποία είναι γνωστό ότι προκαλούν άσθμα και αλλεργική ρινίτιδα.