Αφυγραντήρες Kullhaus

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ KULLHAUS

Qualis 12L ION

Αφυγραντήρας για σπίτι 80m² περίπου.
Κατανάλωση μόνο 145W
Ροή αέρα Υψηλή 155 m³/h
Στέγνωμα ρούχων
Ιονιστής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Qualis 20L ION

Αφυγραντήρας για σπίτι 120m² περίπου.
Κατανάλωση μόνο 265W
Ροή αέρα Υψηλή 155 m³/h
Στέγνωμα ρούχων
Ιονιστής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αφυγραντήρας με ιονιστή Kullhaus Qualis 20L

Αφυγραντήρες Kullhaus: Ποιότητας Κατασκευής

Στην Kullhaus δε θέλαμε να φτιάξουμε απλά ακόμα μια σειρά αφυγραντήρων. Η κεντρική σκέψη ήταν ο σχεδιασμός ενός άρτιου ποιοτικά οικιακού αφυγραντήρα, που θα εντάσσεται αρμονικά στο χώρο του σπιτιού. Οι αφυγραντήρες Kullhaus σχεδιάστηκαν έχοντας στο μυαλό τρεις βασικές αρχές: τα υψηλότερα στάνταρτ ποιότητας κατασκευής, τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση του αφυγραντήρα, που θα λειτουργεί όσο το δυνατό πιο αθόρυβα.

Όταν αγοράζετε έναν αφυγραντήρα Kullhaus γνωρίζετε ότι κατέχετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που εγγυάται να διατηρήσει την ιδανική υγρασία στο σπίτι σας. Εξαφανίστε μαύρα στίγματα στους τοίχους, φουσκωμένους τοίχους με την μπογιά έτοιμη να σκάσει, φθαρμένα έπιπλα, φουσκωμένα ξύλινα πατώματα, παράθυρα που στάζουν νερό, κ.α. Συνηθισμένες καταστάσεις υγρασίας στο σπίτι, το γραφείο ή το εξοχικό που όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει. Προβλήματα υγρασίας που τελικά μας κοστίζουν μια περιουσία, ξανά και ξανά.

Οι αφυγραντήρες Kullhaus ρουφάνε την υπερβολική υγρασία από το σπίτι, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα δωματίου με υγρασία στα επίπεδα του 55%. Μπορείτε να ρυθμίσετε ψηφιακά την υγρασία χώρου που εσείς επιθυμείτε και θεωρείτε ιδανική. Οι αφυγραντήρες Kullhaus θα διατηρήσουν επακριβώς την καθορισμένη υγρασία, με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Οι αφυγραντήρες Kullhaus σχεδιάστηκαν για να δώσουν ένα τέλος στα προβλήματα υγρασίας.

Μείωση κόστους θέρμανσης έως 20%

Θα παρατηρείτε πόσο δυσκολότερο είναι να θερμάνει κανείς ένα σπίτι με υψηλή σχετική υγρασία (για παράδειγμα όταν ένα σπίτι παραμένει κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα) και πόσο περισσότερο δαπανηρό. Με την καθημερινή χρήση ενός αφυγραντήρα Kullhaus το σπίτι σας θα διατηρεί τα σωστά επίπεδα σχετικής υγρασίας. Ο ξηρός αέρας θα θερμανθεί πολύ πιο γρήγορα από τον υγρό αέρα (λιγότερα μόρια νερού στον αέρα για να θερμανθούν).

Χρησιμοποιώντας αφυγραντήρες Kullhaus θα δείτε τεράστια διαφορά στην αμεσότητα της θέρμανσης του σπιτιού, αλλά και του κόστους θέρμανσης. Τα χρήματα που θα ξοδεύατε για το λογαριασμό θέρμανσης είναι πολύ περισσότερα από τα χρήματα που ξοδεύετε για την λειτουργία του αφυγραντήρα. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος να σπαταλάτε χρήματα είναι να μη χρησιμοποιείτε αφυγραντήρα και να αφήσετε το επίπεδο της υγρασίας να είναι υψηλό στο σπίτι στο σπίτι!

Υγρασία & Αλλεργίες Τέλος!

Μελέτες σχετικά με τις επιπτώσεις της υψηλής υγρασίας αποδεικνύουν ότι η υψηλή σχετική υγρασία επηρεάζει άμεσα τη συχνότητα εμφάνισης αναπνευστικών αλλεργιών. Πειραματικές μελέτες σχετικά με μεταδιδόμενα από τον αέρα μολυσματικών βακτηρίων και ιών έχουν δείξει ότι η επιβίωση αυτών των μολυσματικών οργανισμών ελαχιστοποιείται όταν η σχετική υγρασία είναι μεταξύ 40 και 70%.

Επιδημιολογικές μελέτες διαπίστωσαν επίσης ότι οι λοιμώξεις του αναπνευστικού είναι λιγότερες για τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε περιβάλλον με μεσαία έναντι χαμηλής ή πολύ υψηλής υγρασίας.

Οι αφυγραντήρες kullhaus εξαφανίζουν τα ανθυγιεινά συμπτώματα της υγρής ατμόσφαιρας, ακάρεα και μύκητες, σπόρια μούχλας και άλλα στοιχεία βλαβερά για την υγεία.