φίλτρο αέρα 360° Kullhaus [4 φίλτρα σε 1]!

φίλτρο HEPA με τεχνολογία που εντυπωσιάζει | προσοχή στις απομιμήσεις

Το φίλτρο αέρα AERO 360° είναι ένα προηγμένο τεχνολογικά, premium 4 σε 1 φίλτρο, το οποίο απομακρύνει αποτελεσματικά το 99,97% των αιωρούμενων σωματιδίων, τόσο μικρά όσο 0,3 microns.

Προ-Φίλτρο

Το προ-φίλτρο είναι ένα φίλτρο σχετικά ευρείας γωνίας που συλλαμβάνει τα πιο μεγάλα σε διάμετρο αερομεταφερόμενα σωματίδια. Αυτή η διαδικασία προστατεύει επίσης το κυρίως φίλτρο True HEPA από αυτά τα σωματίδια και έτσι αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου HEPA.

Nanosilver

Τα νανοσωματίδια αργύρου έχουν εξαιρετικές αντιμικροβιακές ιδιότητες. Όταν έρχεται σε επαφή με βακτήρια και μύκητες, το nanosilver επηρεάζει τη δομή των βακτηριακών κυττάρων και εμποδίζει την ανάπτυξη τους.

Φίλτρο HEPA τύπου H13 [True HEPA]

Το φίλτρο αέρα True HEPA (High Efficiency Particle Arresting) είναι φτιαγμένο από μικροσκοπικές ίνες γυαλιού, που έχουν μετατραπεί σε μια πυκνής ύφανσης χαρτί. Αυτό δημιουργεί ένα φίλτρο που αποτελείται από ένα πλήθος πολύ μικρών “κόσκινων” που μπορούν να αιχμαλωτίσουν εξαιρετικά μικρά σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων βιολογικών στοιχείων. Από τη στιγμή που ρύποι και σωματίδια παγιδευτούν στο φίλτρο, δεν είναι σε θέση να ελευθερωθούν εκ νέου στον αέρα, λόγω των πόρων υψηλής απορροφητικότητας του φίλτρου. Το φίλτρο True HEPA αφαιρεί πάνω από 99% των μικροσκοπικών σωματιδίων (μεγέθους μικρότερο από 0,3µm) όπως γύρη, ακάρεα σκόνης και σπορίων μυκητών και άλλων σωματιδίων όπως τα βακτηρίδια, κα. Το φίλτρο HEPA θα πρέπει να καθαρίζεται συχνά εκτός δωματίου. Δεν θέλουμε αιχμαλωτισμένα σωματίδια να ελευθερωθούν εκ νέου στον αέρα.

Φίλτρο ενεργού άνθρακα

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα του AERO είναι κοκκοποιημένος ενεργοποιημένος άνθρακας και διαθέτει μεγάλη συνολική επιφάνεια και υψηλό βαθμό απόδοσης. Οι πόροι είναι εξαιρετικά απορροφητικοί, σχηματίζοντας ένα ισχυρό χημικό δεσμό/έλξη προς οσμές, αέρια και ρυπογόνα υγρά.
Αποτελεί τον καλύτερο τύπο φίλτρου στην κατακράτηση και εξουδετέρωση χημικών, αερίων, οσμών, πτητικές οργανικές χημικές ουσίες (VOC) και καπνού από τσιγάρο, που το φίλτρο HEPA H13 δεν μπορεί να κατακρατήσει.

Ιονιστής

Ο ιονιστής αέρα παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα. Τα φορτισμένα σωματίδια τείνουν να προσκολλώνται σε ρυπογόνα σωματίδια μικρότερα σωματίδια στον αέρα του χώρου και τα φορτίζουν στατικά. Τα φορτισμένα σωματίδια στη συνέχεια τείνουν να συσσωρεύονται με άλλα σωματίδια και σχηματίζουν μεγαλύτερες συστάδες, οι οποίες στη συνέχεια μπορούν να απορροφηθούν ευκολότερα από το φίλτρου του καθαριστή αέρα.

Kullhaus logo small

AERO

Κάλυψη Χώρου 45m² περίπου
Κατανάλωση μόνο 40W
Ταχύτητες ανεμιστήρα 5

MORE
καθαρισμός αέρα δωματίου Kullhaus | υγιεινός αέρας στο παιδικό δωμάτιο.

AERO+

Κάλυψη Χώρου 60m² περίπου
Κατανάλωση μόνο 55W
Ταχύτητες ανεμιστήρα 5

MORE
Καλύτερος καθαριστής αέρα 2019 για 60 τετραγωνικά μέτρα

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθαριστή αέρα

Οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αλλεργίες, οσμές, τα βλαβερά στοιχεία του καπνού από τσιγάρο και λοιπά ρυπογόνα. Για να έχετε πραγματικά καθαρό αέρα στο σπίτι ή το γραφείο, ακολουθήστε τις οδηγίες της Kullhaus.

Αγοράστε τον κατάλληλο σύμφωνα με το πόσα κυβικά μέτρα θέλετε να καλύψετε.  Έκαστο μοντέλο καθαριστή αέρα έχει τη δυνατότητα να καλύψει συγκεκριμένα κυβικά μέτρα αέρα.

Πόσο έντονο είναι το πρόβλημα ρύπανσης που θέλετε να αντιμετωπίσετε; Πρόκειται για αλλεργίες, οσμές, καπνό τσιγάρου, καθαρισμός αέρα από σκόνη; Πόσες φορές απαιτείται να καθαριστεί ο αέρας δωματίου ανά ώρα;

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσες περισσότερες φορές ο αέρας δωματίου περνάει μέσα από τον καθαριστή αέρα, τόσο καθαρότερος θα είναι.