Καλύτεροι αφυγραντήρες 2019 από την Kullhaus

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ KULLHAUS

Qualis 12L ION

Αφυγραντήρας για σπίτι 80m² περίπου.
Κατανάλωση μόνο 145W
Ροή αέρα Υψηλή 155 m³/h
Στέγνωμα ρούχων
Ιονιστής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
καλυτερος αφυγραντήρας ιονιστής για σπίτι 80 τετραγωνικών περίπου

Qualis 20L ION

Αφυγραντήρας για σπίτι 150m² περίπου.
Κατανάλωση μόνο 265W
Ροή αέρα Υψηλή 155 m³/h
Στέγνωμα ρούχων
Ιονιστής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
οι καλυτεροι αφυγραντηρες της αγορας Kullhaus
Αυτόματη λειτουργία αφυγραντήρα Kullhaus Qualis 20L ενημερώνει για τα επίπεδα υγρασίας δωματίου

Αφυγραντήρες Kullhaus: Ποιότητας Κατασκευής

Στην Kullhaus δε θέλαμε να φτιάξουμε απλά ακόμα μια σειρά αφυγραντήρων. Ο στόχος είναι πάντα ο σχεδιασμός ενός άρτιου ποιοτικά οικιακού αφυγραντήρα, που θα εντάσσεται αρμονικά στο χώρο του σπιτιού. Οι αφυγραντήρες Kullhaus σχεδιάστηκαν έχοντας στο μυαλό τρεις βασικές αρχές: τα υψηλότερα στάνταρτ ποιότητας κατασκευής, τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση του αφυγραντήρα, που θα λειτουργεί όσο το δυνατό πιο αθόρυβα.

Όταν αγοράζετε έναν αφυγραντήρα Kullhaus γνωρίζετε ότι κατέχετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Θα διατηρεί ανελλιπώς το ιδανικό, υγιεινό επίπεδο υγρασία στο σπίτι σας. Εξαφανίστε τα μαύρα στίγματα και τους φουσκωμένους τοίχους με την μπογιά έτοιμη να σκάσει. Φθαρμένα έπιπλα, φουσκωμένα ξύλινα πατώματα, παράθυρα που στάζουν νερό, κ.α. Συνηθισμένες καταστάσεις υπερβολικής υγρασίας στο σπίτι, το γραφείο ή το εξοχικό που όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει. Προβλήματα υγρασίας που τελικά μας κοστίζουν μια περιουσία, ξανά και ξανά.

ποιότητα κατασκευής | αθόρυβη λειτουργία | χαμηλή κατανάλωση | μίνιμαλ σχεδιασμός

KULLSAVE  Energy Saving System

Επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας

Οι αφυγραντήρες χαμηλής κατανάλωσης Kullhaus έχουν από τη χαμηλότερη κατανάλωση στην Ευρωπαϊκή αγορά. Ονομαστική κατανάλωση μόνο 145W ο Qualis 12L ion και 265W ο Qualis 20L ion. Επιπλέον, οι αφυγραντήρες Κullhaus Qualis διαθέτουν τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας KULLSAVE Energy Saving System, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας στο ελάχιστο.

Στη “Λειτουργία ρύθμισης επιθυμητής υγρασίας” του αφυγραντήρα ρυθμίσετε ψηφιακά την υγρασία χώρου που επιθυμούμε, ιδανικά 50-55%. Ο αφυγραντήρας θα δουλέψει για όση ώρα χρειαστεί ώστε να επιτύχει τον στόχο. Στη συνέχεια ο συμπιεστής θα σταματήσει, ο ανεμιστήρας θα λειτουργήσει για 4-5 λεπτά και ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis θα μπει σε κατάσταση ύπνου για 30 λεπτά. Στην κατάσταση ύπνου [θέση Standby] η κατανάλωση είναι μόνο 0,4W περίπου!

Μετά τα 30 λεπτά θα μπει σε λειτουργία μόνο ο ανεμιστήρας και για λίγα μόνο δευτερόλεπτα, προκειμένου να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το επιθυμητό επίπεδο, ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis θα μπει σε λειτουργία αφύγρανσης. Σε αντίθετη περίπτωση, ο αφυγραντήρας θα μπει και πάλι σε κατάσταση ύπνου για επιπλέον 30 λεπτά, και ούτω καθεξής.

Οι καλύτεροι αφυγραντηρες για το 2019. Άμεση αντιμετώπιση της υγρασίας. Αισθητική τελειότητα

Μείωση κόστους θέρμανσης έως 20%

Θα παρατηρείτε πόσο δυσκολότερο είναι να θερμάνει κανείς ένα σπίτι με υψηλή σχετική υγρασία και πόσο περισσότερο δαπανηρό. Για παράδειγμα όταν ένα σπίτι παραμένει κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα ή όταν θερμαίνεται ελλιπώς. Η καθημερινή χρήση ενός αφυγραντήρα Kullhaus το σπίτι θα διατηρεί τα σωστά επίπεδα σχετικής υγρασίας. Ο ξηρός αέρας θα θερμανθεί πολύ πιο γρήγορα από τον υγρό αέρα (λιγότερα μόρια νερού στον αέρα για να θερμανθούν).

Χρησιμοποιώντας αφυγραντήρας Kullhaus θα δείτε σημαντική μείωση στο κόστος θέρμανσης. Το σπίτι θα ζεσταίνεται πολύ πιο γρήγορα. Τα χρήματα που θα ξοδεύατε για το λογαριασμό θέρμανσης είναι πολύ περισσότερα από τα χρήματα που ξοδεύετε για την λειτουργία του αφυγραντήρα. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος να σπαταλάτε χρήματα είναι να μη χρησιμοποιείτε αφυγραντήρα και να αφήσετε το επίπεδο της υγρασίας να είναι υψηλό στο σπίτι στο σπίτι!

Υγρασία & Αλλεργίες Τέλος!

Μελέτες σχετικά με τις επιπτώσεις της υψηλής υγρασίας αποδεικνύουν ότι η υψηλή σχετική υγρασία επηρεάζει άμεσα τη συχνότητα εμφάνισης αναπνευστικών αλλεργιών. Πειραματικές μελέτες σχετικά με μεταδιδόμενα από τον αέρα μολυσματικών βακτηρίων και ιών έχουν δείξει ότι η επιβίωση αυτών των μολυσματικών οργανισμών ελαχιστοποιείται όταν η σχετική υγρασία είναι μεταξύ 40 και 70%.

Επιδημιολογικές μελέτες διαπίστωσαν επίσης ότι οι λοιμώξεις του αναπνευστικού είναι λιγότερες για τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε περιβάλλον με μεσαία έναντι χαμηλής ή πολύ υψηλής υγρασίας.

Οι αφυγραντήρες Kullhaus ρουφάνε την υπερβολική υγρασία από το σπίτι, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα δωματίου. Εξαφανίζουν τα ανθυγιεινά συμπτώματα της υγρής ατμόσφαιρας, ακάρεα και μύκητες, σπόρια μούχλας και άλλα στοιχεία βλαβερά για την υγεία. Σχεδιάστηκαν για να δώσουν ένα τέλος στα προβλήματα υγρασίας αθόρυβα και οικονομικά.