Αφυγραντήρας κατανάλωση ρεύματος!

Αφυγραντήρας κατανάλωση: oι αφυγραντήρες Kullhaus Qualis έχουν σχεδιαστεί ώστε η κατανάλωση ρεύματος να είναι από τις χαμηλότερες στην ευρωπαϊκή αγορά. Όχι μόνο η ονομαστική μέγιστη κατανάλωση είναι από τις χαμηλότερες! Η πραγματική κατανάλωση των αφυγραντήρων Kullhaus Qualis μειώνεται ακόμη περισσότερο, όσο περισσότερο λειτουργούν! Διαθέτουν τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας KULLSAVE  Energy Saving System.

Kulhaus Qualis 12L ION καταναλώνει μόνο 145W [ονομαστική μέγιστη κατανάλωση]

Kulhaus Qualis 20L ION καταναλώνει μόνο 265W [ονομαστική μέγιστη κατανάλωση]

KULLSAVE  Energy Saving System

Επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας

Στη “Λειτουργία ρύθμισης επιθυμητής υγρασίας” του αφυγραντήρα, ρυθμίστε την σχετική υγρασία που επιθυμείτε, ιδανικά 50-55%. Ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis θα δουλέψει για όση ώρα χρειαστεί ώστε να επιτύχει τον στόχο. Στη συνέχεια ο συμπιεστής θα σταματήσει, ο ανεμιστήρας θα λειτουργήσει για 4-5 λεπτά και ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis θα μπει σε κατάσταση ύπνου για 30 λεπτά. Στην κατάσταση ύπνου [θέση Standby] η κατανάλωση είναι μόνο 0,4W περίπου! 

Μετά τα 30 λεπτά θα μπει σε λειτουργία μόνο ο ανεμιστήρας και για λίγα μόνο δευτερόλεπτα, προκειμένου να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το επιθυμητό επίπεδο, ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis θα μπει σε λειτουργία αφύγρανσης. Σε αντίθετη περίπτωση, ο αφυγραντήρας θα μπει και πάλι σε κατάσταση ύπνου για επιπλέον 30 λεπτά, και ούτω καθεξής.

Αφυγραντήρας κατανάλωση/Ταχύτητα Ανεμιστήρα
ΜοντέλοΧαμηλή ΤαχύτηταΜεσαία ΤαχύτηταΥψηλή Ταχύτητα
Qualis 12L ion24W26W28W
Qualis 20L ion25W27W30W

Qualis 12L Ion

Για σπίτι 80m² περίπου
Μέγιστη Κατανάλωση 145W
Στέγνωμα ρούχων
Ιονιστής

MORE
αφυγραντήρας ιονιστής Kullhaus Qualis 12L ion

Qualis 20L Ion

Για σπίτι 150m² περίπου
Μέγιστη Κατανάλωση 265W
Στέγνωμα ρούχων
Ιονιστής

MORE
αφυγραντήρας ιονιστής Kullhaus Qualis 20L ion